All inclusive

Seven Seas Navigator®

Destinácia: Východné Stredomorie
Lodná spoločnosť: Regent Seven Seas
Termín: 14. 05. 2024
Dĺžka: 10 nocí
Cena od:
7 239 € vonkajšie
8 479 € s balkónom

Program plavby

Nezáväzná rezervácia plavby

Uvedené ceny sú aktualizované automaticky. Zmeny vyhradené. Konečnú cenu Vám potvrdíme v odpovedi na Vašu požiadavku.
Ďakujeme za pochopenie.

V prípade, že cestujete s deťmi, Vám zašleme presnú cenovú ponuku po vyplnení formulára rezervácie plavby.
Vyberte si počet osôb pre zobrazenie správnej dostupnosti kajút:

Nižšie zobrazené ceny kajút sú dostupné pre maximálne 2 dospelé osoby. V prípade záujmu o kajutu pre viac osôb (prípadne skupinu ľudí), si vyberte kategóriu podľa dolu-uvedených cien a následne môžete počet osôb zmeniť pri vyplnení nezáväznej rezervácie v ďalšom kroku.

  • Kategória
    Celková cena za kajutu
  • H - Windows Suite 28 m². Neotvárateľné okno. 5. paluba. Max 3 osoby. Obývacia časť. Exkluzívna posteľ King Slumber Bed®. Kúpeľňa s mramorovými prvkami. Šatník s trezorom. Kozmetika L'Occitane®: mydlo, šampóny a telové mlieko. Interaktívna Tv s rozsiahlou Media Library, filmy Movies-on-Demand. Fľaša šampanského a čerstvé kvety pri nalodení. 24-hod kajutový servis, vrátane večere podávanej v kajute.
    14 478 € 7 239 € za osobu
  • G - Windows Suite 28 m². Neotvárateľné okno. 5,6. paluba. Max 3 osoby. Obývacia časť. Exkluzívna posteľ King Slumber Bed®. Kúpeľňa s mramorovými prvkami. Šatník s trezorom. Kozmetika L'Occitane®: mydlo, šampóny a telové mlieko. Interaktívna Tv s rozsiahlou Media Library, filmy Movies-on-Demand. Fľaša šampanského a čerstvé kvety pri nalodení. 24-hod kajutový servis, vrátane večere podávanej v kajute.
    14 858 € 7 429 € za osobu
  • F - Deluxe Veranda Suite 28 m² + balkón 5 m². 8, 9. paluba. Max 3 osoby. Obývacia časť. Exkluzívna posteľ King Slumber Bed®. Kúpeľňa s mramorovými prvkami. Šatník s trezorom. KozmetikaL'Occitane®: mydlo, šampóny a telové mlieko. Interaktívna Tv s rozsiahlou Media Library, filmy Movies-on-Demand. Fľaša šampanského a čerstvé kvety pri nalodení. 24-hod kajutový servis, vrátane večere podávanej v kajute.
    16 958 € 8 479 € za osobu
  • E - Deluxe Veranda Suite 28 m² + balkón 5 m². 6. až 9. paluba. Max 3 osoby. Obývacia časť. Exkluzívna posteľ King Slumber Bed®. Kúpeľňa s mramorovými prvkami. Šatník s trezorom. KozmetikaL'Occitane®: mydlo, šampóny a telové mlieko. Interaktívna Tv s rozsiahlou Media Library, filmy Movies-on-Demand. Fľaša šampanského a čerstvé kvety pri nalodení. 24-hod kajutový servis, vrátane večere podávanej v kajute.
    17 438 € 8 719 € za osobu
  • D - Concierge Suite 28 m² + balkón 5 m². 7, 8. paluba. Max 3 osoby. Obývacia časť. Exkluzívna posteľ King Slumber Bed®. Kúpeľňa s mramorovými prvkami. Šatník s trezorom. Kozmetika L'Occitane Mer & Mistral®: mydlo, šampóny a telové mlieko. Kašmírová deka. Interaktívna Tv s rozsiahlou Media Library, filmy Movies-on-Demand. Kávovar illy® Espresso. Ďalekohľad. 10% zľava na prémiové vína. Fľaša šampanského a čerstvé kvety pri nalodení. 24-hod kajutový servis, vrátane večere podávanej v kajute. Priorita pri rezervácii exkurzií a miest v reštaurácii. 15 min volaní na pevninu.
    18 858 € 9 429 € za osobu
  • C - Penthouse Suite 28 m² + balkón 5 m². 9. paluba. Max 3 osoby. Obývacia izba. Exkluzívna posteľ King Slumber Bed®. Kúpeľňa s mramorovými prvkami. Šatník s trezorom. Kozmetika Guerlain a L'Occitane Mer & Mistral®: mydlo, šampóny a telové mlieko. Kašmírová deka. Interaktívna Tv s rozsiahlou Media Library, filmy Movies-on-Demand. Reproduktor Bose® SoundLink Mini II Bluetooth. Kávovar illy® Espresso. Ďalekohľad. 10% zľava na prémiové vína. Osobný majordóm. Fľaša šampanského a čerstvé kvety pri nalodení. 24-hod kajutový servis, vrátane večere podávanej v kajute. Priorita pri rezervácii exkurzií a miest v reštaurácii. 15 min volaní na pevninu.
    21 338 € 10 669 € za osobu
  • B - Penthouse Suite 28 m² + balkón 5 m². 9, 10. paluba. Max 3 osoby. Obývacia izba. Exkluzívna posteľ King Slumber Bed®. Kúpeľňa s mramorovými prvkami. Šatník s trezorom. Kozmetika Guerlain a L'Occitane Mer & Mistral®: mydlo, šampóny a telové mlieko. Kašmírová deka. Interaktívna Tv s rozsiahlou Media Library, filmy Movies-on-Demand. Reproduktor Bose® SoundLink Mini II Bluetooth. Kávovar illy® Espresso. Ďalekohľad. 10% zľava na prémiové vína. Osobný majordóm. Fľaša šampanského a čerstvé kvety pri nalodení. 24-hod kajutový servis, vrátane večere podávanej v kajute. Priorita pri rezervácii exkurzií a miest v reštaurácii. 15 min volaní na pevninu.
    21 918 € 10 959 € za osobu
  • A - Penthouse Suite 28 m² + balkón 5 m². 6, 10, 11. paluba. Max 3 osoby. Obývacia izba. Exkluzívna posteľ King Slumber Bed®. Kúpeľňa s mramorovými prvkami. Šatník s trezorom. Kozmetika Guerlain a L'Occitane Mer & Mistral®: mydlo, šampóny a telové mlieko. Kašmírová deka. Interaktívna Tv s rozsiahlou Media Library, filmy Movies-on-Demand. Reproduktor Bose® SoundLink Mini II Bluetooth. Kávovar illy® Espresso. Ďalekohľad. 10% zľava na prémiové vína. Osobný majordóm. Fľaša šampanského a čerstvé kvety pri nalodení. 24-hod kajutový servis, vrátane večere podávanej v kajute. Priorita pri rezervácii exkurzií a miest v reštaurácii. 15 min volaní na pevninu.
    22 478 € 11 239 € za osobu
  • NS - Navigator Suite 42 m² + balkón 4 m². 9,11. paluba. Max 4 osoby. Veľká obývacia izba. Kúpeľňa s mramorovými prvkami. Extra WC. Kozmetika L'Occitane a Guerlain®: mydlo, šampóny a telové mlieko. Exkluzívna posteľ Slumber Bed®. Šatník s trezorom. V kajute: Interaktívna Tv s rozsiahlou Media Library, filmy Movies-on-Demand. Reproduktor Bose® SoundLink Mini II Bluetooth. Kávovar illy® Espresso. Nespresso Coffee a Tea Forté. Kašmírová deka. Ďalekohľad. 10% zľava na prémiové vína. 15 min telefonovania na pevninu. Priorita pri rezervácii exkurzií a miest v reštauráciách. Osobný majordóm.
    31 618 € 15 809 € za osobu
  • GS - Grand Suite 50 m² + balkón 19 m². 7, 8. paluba. Max 4 osoby. Veľká obývacia izba. Kúpeľňa s mramorovými prvkami. Extra WC. Kozmetika L'Occitane Mer & Mistral®: mydlo, šampóny a telové mlieko. Exkluzívna posteľ Slumber Bed®. Šatník s trezorom. V kajute: Interaktívna Tv s rozsiahlou Media Library, filmy Movies-on-Demand. Reproduktor Bose® SoundLink Mini II Bluetooth. Kávovar illy® Espresso. Nespresso Coffee a Tea Forté. Kašmírová deka. Ďalekohľad. Rozšírená ponuka minibaru. Denná donáška novín. Denné kanapky. 10% zľava na prémiové vína. Garantovaná rezervácia miest v prémiových reštauráciách podľa výberu. Osobný majordóm. Služby práčovne. Pozvánka na Cocktail Party.
    37 918 € 18 959 € za osobu
  • MS - Master Suite 99 m² + balkón 10 m². 9, 10. paluba. Max 5 osôb. Veľká obývacia izba. Kúpeľňa s mramorovými prvkami. Extra WC. Kozmetika L'Occitane Mer & Mistral®: mydlo, šampóny a telové mlieko. Exkluzívna posteľ Slumber Bed®. Šatník s trezorom. V kajute: Interaktívna Tv s rozsiahlou Media Library, filmy Movies-on-Demand. Reproduktor Bose® SoundLink Mini II Bluetooth. Kávovar illy® Espresso. Nespresso Coffee a Tea Forté. Kašmírová deka. Ďalekohľad. Rozšírená ponuka minibaru. Denná donáška novín. Denné kanapky. 10% zľava na prémiové vína. Garantovaná rezervácia miest v prémiových reštauráciách podľa výberu. Osobný majordóm. Služby práčovne.
    44 018 € 22 009 € za osobu
chcem zájazd snov
Nenašli ste Vašu vysnívanú plavbu? Vyplňte prosím tento formulár a pripravíme Vám ponuku podľa Vašich predstáv.

V cene je zahrnuté

  • Ubytovanie v luxusnom apartmáne s balkónom (okrem kat. Deluxe Window na lodi Navigator)
  • Plná penzia v gurmánskych reštauráciách alebo vo vlastnom apartmáne bez príplatkov
  • Väčšina nápojov z nápojového lístka v neobmedzenom množstve, vrátane fľaše pravého šampanského na privítanie a minibaru
  • 24 hodinový izbový servis
  • WiFi na celej lodi (1 až 4 loginy na každý apartmán, podľa kategórie)
  • Účasť na vzdelávacích a zábavných programoch
  • Fitness centrum, vírivky a bazény
  • Exkurzie podľa výberu na pevnine v každom prístave
  • Spa / kúpele
  • Samoobslužná práčovňa
  • Animácia pre deti na vybraných plavbách
  • Prepitné pre personál
  • Prístavné poplatky
  • Doprava do a z prístavu (Concierge a vyššie)
  • Hotel na pevnine (Concierge a vyššie)

V cene nie je zahrnuté

Lodná spoločnosť: Regent Seven Seas
Loď Seven Seas Navigator bola spustená na vodu v roku 1999. 
Lodenice: T. Mariotti - Janov, Taliansko
Jej trup bol pôvodne postavený v Sovietskom zväze leningradskými lodenicami Admiralty.

Zaujímavosť:

V roku 2004 sa práve na tejto lodi natáčal holywoodska komédia After the Sunset (Keď sa zotmie) s protagonistami Pierce Brosnan a Salma Hayek.

Technické údaje:

Tonáž: 28.803 t 
Dĺžka: 172 m / Šírka: 25 m / Výška: 39 m / Ponor: 12,3 m
Rýchlosť: 19,5 uzlov
Celkový počet kajút: 245
Kapacita hostia: 490 osôb
Zamestnanci: 345 osôb
Počet palúb: 13, z nich 8 prístupných pre hostí

Video:

Deck plan
  • Master Suite 99 m² / balkón 10 m² - 9. a 10. paluba
  • Grand Suite 50 m² / balkón 19 m² - 7. a 8. paluba
  • Navigator Suite 42 m² / balkón 4 m² - 9. a 11. paluba
  • Penthouse Suite 28 m² / balkón 5 m² - 6. , 10. a 11. paluba
  • Concierge Suite 28 m² / balkón 5 m² - 7. a 8. paluba
  • Deluxe Veranda Suite 28 m² / balkón 5 m² - 6., 7., 8. a 9. paluba
  • Deluxe Window Suite 28 m² - 5. a 6. paluba